Skamligt!

Kära bloggläsare, jag skäms lite grann för att jag varit så dålig på att uppdatera min blogg. Jag har lovat bättring och den kommer, jag vet bara inte när.
Sömnbristen håller på att göra mig alldeles från vettet!
I natt har jag sovit två timmar, på sin höjd. Igår natt samma sak...
För det mesta sover jag om dagarna och är uppe på nätterna, så det har, i ärlighetens namn, inte hänt så mycket som varit värt att skriva om på bloggen. Jag har dock varit i stallet några dagar och det är ju alltid trevligt :)
Och så har jag ju varit hos mamma och mammas man, Per, som fyllde 60 den 19e januari, den 22a var jag med flera på 60-års kalas. Det var trevligt!
I tisdags (den 25e) tittade mamma förbi, just som jag och Mio höll på att röja som värst. Trevligt med lite städhjälp och mamma hade, för "ovanlighetens skull", med sig mat. Det är så gott med mamma-mat!
Igår var pappa här och hjälpte mig att sätta upp en hylla i sovrummet. Det blev jättefint och sovrummet fick sig en rejäl ansiktslyftning!

Vidare kan jag i alla fall berätta att i morse, efter att frukosten var intagen, skulle jag lägga mig i badet och njuta av lugnet, tänkte jag, men när man har två siameser, som oftast är mer vilda än tama (bortsett från när de sover), så får man sällan en lugn stund. I mitt privataste ögonblick blev jag övervakad av fyra ögon. Två katter satt på badkarskanten och studerade noggrant varje liten rörelse jag gjorde. Synd att jag inte har en vattentät kamera!
I eftermiddag åker jag i alla fall till pappa i Vebomark, byn jag växte upp i. 
Det ska bli så skönt att få komma ut och andras frisk och härlig luft :) jag har dessutom hört rykten om att det ska bli fin-väder i helgen så det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.
På återseende!

Candidato busar!

dsc00187 (MMS)

Candidato busar!


Är det lagligt att vara så här söt?

dsc00184 (MMS)

Är det lagligt att vara så här söt?


Hos Carro

dsc00178 (MMS)

Bilden föreställer storasyster Carro som jag, pappa och Felix har besökt idag. Vi åkte till Piteå för att leverera en cykel till min storebror, Alexander och efter det åkte vi till Carro som bjöd oss på en väldigt delikat middag bestående av lax, ris, sallad och dressing. Tack söstra mi för trevligt sällskap och god mat. Igår tittade mamma och lillasyster Moa förbi. Mamma hade med sig hembakt mjukbröd, kakor, palt, köttbullar och en vetelängd. Det var så trevligt med finfrämmen! Ha det gott i vintermörkret. Här är det -20 grader... På återseende!


Uppdatering!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen nu så jag ber mina trogna läsare om att ha en skvätt överseende.
Ni förstår att bor man som jag, i en lägenhet tillhörande SK*B*, så är risken stor att man får en granne som aldrig hört talas om ordningsregler, uttrycket visa hänsyn eller ordet respekt.
Grannen ovanför mig tex. är alkohol- och drogmissbrukare och jätteduktig på att leva rövare de tider då "vanligt" folk vill och behöver sova. Dock har det varit otroligt lugnt och skönt i huset framtill förra veckan.
Jag har vaknat vid 6-7 tiden nästan varje morgon av att jag hör musik spelas på hög nivå och i morse vakande jag vid 4 av att det spelades musik. Tror att jag somnade vid 2-3 i natt, som så många nätter innan...
Som Ni kanske förstår så är jag väldigt trött. Jag är trött på lägenhetslivet, trött på grannar och på att inte få sova ordentligt! Jag brukar inte vara speciellt lättväckt, men senaste tiden så har jag vaknat vid minsta lilla ljud.

Mio, min livskamrat och trogna följeslagare, säger sig inte höra någon musik alls. Så jag har länge gått och undrat: Är det han som är döv eller HÅLLER JAG PÅ ATT BLI GALEN?
Vid sömnbrist har jag hört att man kan börja hallicinuera, så kanske är det det jag gör!?
Personligen så gissar jag på att det är Mio som är döv, att det verkligen är någon i huset som spelar musik
och jag gillar verkligen inte att kasta ur mig anklagelser till höger och vänster, men är lite lur på att det är personen under mig som gillar att "hålla igång" tidigt på mornarna.
Nog om det. Nu ska jag istället berätta vad jag har haft för mig sen förra uppdateringen...

Söndagen den 2/1 - 2011 
var jag i alla fall i stallet och red. 
Riktigt skönt var det faktiskt, för det var inte så kallt.
Tisdag den 4/1 - 2011 
var jag också i stallet. Fick skjuts dit av pappa så det fick bli en snabbis bara.
Gav Remmen lite mat, pysslade på lite och fick sedan skjuts hem.
Torsdag 6/1 - 2011
var pappa, jag, min systerson Felix, lillasyster Moa samt storasyster Caroline hos faster och åt middag.
Jättegod mat och så blev det ostkaka, grädde och sylt till efterrätt.
Felix och Moa hos faster


I Söndags (9/1 - 2011) var jag och Mio på promenad. 
Vi spatserade förbi Landskyrkan, över Lejonströmsbron och så plötsligt slog tanken mig att vi skulle gå och hälsa på Felix i hans nya lägenhet. Sagt och gjort! Vi blevså varmt mottagna hos Felix och det var så trevligt att se hur han hade det, lillgossen som är närmare 2 meter lång! Över en timme var vi där, men som alla vet: Tiden går fort när man har roligt!
I övrigt har det inte hänt så mycket, förutom att jag misstänker starkt att Candidato försöker ta kål på mig!
Till en början la han sig bara på magen eller över bröstet på mig (mjukstart), men nu har han börjat lägga sig över min hals och i mitt ansiktet. 


Här sitter han och spanar på sitt "offer"
för att i nästa stund...

vara hur söt och snäll som helst!

Och appropå söt, måste jag ju visa lite bilder på Copertino's sovstilar.
På återseende!

2011-01-01

Kära bloggläsare, nu är det ett nytt år.
Igår hade jag min pappa på besök. Vi har tillbringat ett par dagar hemma hos honom och igår eftermiddag skjutsade pappa oss till Solbaken där vi inhandlade diverse förnödenheter. Sen åkte vi hem till mig och åt fläskfilé med gräddsås och potatisgratäng och till efterrätt gjorde jag blandade frukter med vit choklad i ugnen. Pappa och Mio spelade Mario Kart på Wii och vid 12-slaget åkte vi upp till vitberget och såg ut över stan, så vackert med alla raketer! Tyvärr blev det inga bilder då jag totalt hade glömt bort att jag ägde en kamera, så jag "lånade" denna bilden ifrån google istället.
God fortsättning!

RSS 2.0