En tidig morgon..

Har sovit som en kratta i natt också, somnade vi 4-5 i morse och vaknade vid 7-tiden av att katterna hade världens race! Copertino hade maraton över mitt ansikte.. jag blev sur och försökte somna om, men det lyckades inget vidare. Somnade starx före 8 och då ringde väckarklockan.. dags att stiga upp, äta frukost och strax efter 9 kom skjutsen och då bar det iväg till stallet. Remmen lastades i transporten och så körde vi mot Gummark och nya stallet. Jättefint stall, med ridhus! :)

Väl hemma igen så statte jag mig och skulle betala en räkning som jag egetligen skulle ha betalat redan så jag hoppas jag inte får något kravbrev nu, det skulle vara förjävligt. Faktum är att det inte är mitt fel att FK segar!!
Klockan 14.00 börjar min tvättid. Hoppas jag hinner tvätta hela min stora tvätthög eller åtminstonde det viktigaste måste tvättas. Det börjar krisa i garderoben nu och i morgon ska jag på massagekursen och då måste jag ju se hel och ren ut samt ha rena haddukar med mig. Annars går det icke!
Nu ska här intas lite föda.
På återseende!

Pappa och Leo

dsc00197 (MMS)

Pappa och Leo hos storasyster Cecilia. Även storasyster Carro, lillasyster Moa och Felix var där. Tillsammans avnjöt vi en delikat fiskgryta och äppelkaka med vaniljvisp till efterrätt.


födelsedag!

Idag är det katternas födelsedag!
Tänk att det är ett helt år sedan de var små, hjälplösa pälsbollar.. Tiden går så fort!
men något större firande har det inte varit idag, jag har legat på soffan och känt mig mer eller mindre döende hela dagen... har frukansvärda "en-gång-i-månaden-smärtor" så jag vill inget annat än sova, sova, sova tills det har gått över.
Här kommer en liten bild på födelsedagsbarnen
På återseende!

Dagens middagstips: kokt kyckling och ugns...

dsc00192 (MMS)

Dagens middagstips: kokt kyckling och ugnsomelett med tomater och broccoli


Ny frisyr!

Jag var förbi min lillasyster Moa tidigare i veckan och tänkte jag skulle klippa mig lite... 
"Lite" blev dock en aning mer, men resultat blev otroligt bra och jag är mycket nöjd!!
och jag som aaaaldrig skulle ha kort hår! ;)
På återseende!

RSS 2.0